'HAVALİMANIMIZ AÇILIŞA HAZIR'

Ordu’da yaşanacak tarihi gün öncesi artık son rötuşlar yapılıyor. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Cuma günü saat 14.00’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açılışı gerçekleştirilecek Ordu-Giresun Havalimanında incelemelerde bulundu.

Türkiye’nin prestij projeleri arasında gösterilen ve hizmete girecek olan 54. Havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı’nın mega projelerden biri olduğunu belirten Kurtulmuş son eksikleri yerinde tespit ederek yarına kadar bu eksikliklerinde giderileceğini söyledi.

Açılış töreni için hazırlıkların gecede devam edeceğini belirten Kurtulmuş, “Bu havalimanı Avrupa standartlarının üzerinde bir havalimanı. Vatandaşlarımızın hepsi çok rahatlıkla hava yollarını kullanabiliyorlar. Türkiye dünyanın en farklı destinasyonu. önemli hava yolu şirketine sahip. Türk Hava Yolları'na sahip. Allah'a çok şükür neresinden bakarsanız bakın Türkiye'nin çok ileri gittiği göstergelerden birisi.” şeklinde konuştu.