ENVER YILMAZ VE ORDULULAR GÖNÜLLERİNCE EYLENDİ

Protokol şenlikte coştu. Bu sene 14. düzenlenen Kabadüz Çambaşı Şenlikleri, Cumartesi ve Pazar günü Çambaşı Yaylası’nda yapıldı. Şenliğe başta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz olmak üzere AK Parti Ordu Milletvekilleri Fatih Han Ünal ve Mustafa Hamarat, Vali Yardımcısı Engin Avcı, AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz ile birlikte binlerce vatandaş katıldı.

İki gün süren şenliklerde, en iyi koyun ve buzağı yarışlarında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından sahneye çıkan Ordulu Türk Halk Müziği Sanatçısı Aydın Beyoğlu sahne aldı.

Beyoğlu’nun söylediği birbirinden hareketli türkülerle coşan kalabalığa Başta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile diğer protokol üyeleri de katılarak birlikte oyunlar oynadılar.

Bu yıl 14. düzenlenen geleneksel Kabadüz Çambaşı Yaylası Şenliği’ne Aydın Beyoğlu’nun yanı sıra Sibel Pamuk ile Taner can’da katılarak söyledikleri türkülerle katılanlara unutulmaz bir gün yaşattılar.