İKİ KİŞİYİ ÖLDÜRÜP KENDİ CANINA KIYDI

Ordu’da dün gece şok bir cinayet yaşandı. Kabadüz eski Belediye Başkanı Orhan Aktaş, bir çalışanını ve onun eşini Kabadüz’deki kendi akaryakıt istasyonunda silahla vurarak öldürdükten sonra intihar etti.

 

Edinilen bilgiye göre; Kabadüz ilçesinde dün gece saat 22.00 sularında eski çalışanı Şener Dursun ile eşi Halime Dursun'u kendisine akaryakıt istasyonuna çağırdı. Eski başkan sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle Şener Durdun ve Halime Dursun’u tabancayla vurarak öldürdü.

 

Ardından intihar girişiminde bulunan iş adamı Orhan Aktaş, kaldırıldığı Ordu Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Aktaş'ın cenazesi, otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

 

Öte yandan İlçeye bağlı Başköy Mahallesi'ndeki evine 4 Mart'ta gelen çalışanı Tayfun Ç'yi tabancayla yaralayıp iki akrabasını rehin tutan, ikna çalışmaları sonucu gözaltına alınarak çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanan eski başkan Orhan Aktaş'ın, avukatının itirazı üzerine tutuksuz yargılanmasına karar verilmişti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.