HİÇ Mİ VİCDAN KALMADI?

Ordu’nun Gölköy ilçesinde geçtiğimiz Ekim ayında insanlığımızdan utandıracak bir olay gerçekleşti. İlçeye bağlı Cihadiye Mahallesi’nde 7 aylık hamile bir ineğe bir kişi nacakla saldırdı ve sırtında 30 santimlik yara oluştu ve ineğe 20 dikiş atıldı.

 

İneğin sahibi Ozan Yavuz, yaptığı açıklamada, 9 Ekim’de ineğinin uğradığı saldırıyla ilgili saldırganın kimliğine varıncaya kadar jandarma ve savcılığa bildirdiklerini söyleyerek, savcılığın iş yükünü gerekçe göstererek işlem yapmadığını söyledi.

 

İneğinin uğradığı saldırı sonrasında büyük üzüntü yaşayan Ozan Yavuz, “9 Ekim salı günü, 7 aylık gebe olan bir ineğime, Ordu ili Gölköy ilçesi Cihadiye Mahallesinde bulunan otlaklarından dönerken, menfur bir saldırı gerçekleştirildi. Nacak marifeti ile sırtında 30 santimetrelik bir yara oluştu. Gerekli müdahaleler yapıldı, 20 büyük dikiş atıldı ve veteriner raporu düzenlendi.”

 

Bu saldırıyı gerçekleştirenin kimliğini bildiğini söyleyen Yavuz, “Yapan kişiyi, eylemi gerçekleştirdiği sırada gördük. Jandarmaya ihbarda bulunduk. Sadece ifadeler alındı ve durum öyle kaldı. Savcılık iş yükünü gerekçe göstererek henüz işlem yapmadı. Bu şahısla 30 metre mesafede yaşıyoruz. Valilikle de irtibata geçtik ama oralı dahi olmadılar.” iddiasında bulundu.