GÜMÜŞHANE'Yİ DE YENEN 52 ORDUSPOR LİGDE 5'TE 5 YAPTI

TFF 3. Lig 1. Grup 20. haftanın açılış maçında 52 Orduspor, bugün grupta Gümüşhane Sportif Faaliyetler konuk etti. İkinci yarıda oynadığı 4 maçta 4 galibiyet alarak muhteşem bir başlangıç yapan mor beyazlılar, ligde tutunmaya çalışan rakibi karşısında oldukça zorlandı.

Hedefini ikinci lig olarak belirleyen ve mutlak galibiyet hedefiyle sahaya çıkan 52 Orduspor, maçın ilk yarısında geliştirdiği ataklardan sonuç alamadı. İlk yarı başladığı gibi 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya da atak başlayan ve pozisyonlara giren mor beyazlı Ordu temsilcisi, aradığı golü 73. dakikada Sinan Akaydın ile buldu. Ancak bu golden sadece 2 dakika sonra Gümüşhane Sportif Faaliyetler bulduğu golle beraberliği yakaladı.

Maçın geri kalan dakikalarında galibiyet golünü arayan 52 Orduspor, 88 dakikada Nevzat Bilen’in frikikten attığı golle 2-1 öne geçti. Maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca mor beyazlı ekip sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Bu galibiyetle ikinci yarıda 5’te 5 yapan 52 Orduspor, 35 puanla maç fazlasıyla 3. sıraya yükseldi. Mor beyazlı ekip 20. haftada sıradaki rakibi Aliağa Futol A.Ş.’ye konuk olacak.