GÜLER: ORDU SADECE ALTINORDU DEĞİL

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2016 yılında değiştirilen imar planının mahkeme tarafından iptal edilmesinin ardından inşaat sektörü temsilcileriyle bir araya gelerek yeni imar planıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

 

Yapılan toplantıyla ilgili açıklama yapan Başkan Güler, şu ifadelere yer verdi;

“Altınordu ilçemizde mahkeme tarafından iptal edilen 2016 imar planı sonrası yeniden hazırlanacak olan imar planı ve plan notları hakkında; Ordu Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Müteahhitler Birliği Derneği üyeleriyle istişare etmek ve ortak akıl etrafında bir araya gelmek için verimli bir görüşme gerçekleştirdik.

 

Amacımız; yüzyılın imar ve mimari yönden rahatlamış Ordu’sunu inşa etmek. Ordu, sadece Altınordu değildir. Diğer ilçelerde Ordu’dur. Ordu bir bütündür.

 

Bu mimari ve imar durumlarını bu sektöre emek veren herkes ile ortak akıl ve katılımcı bir politika ile adil ve şeffaf bir şekilde çözeceğiz.

 

Güçlerimizi birleştirerek saygının ve sevginin hâkim olduğu bir memleket inşa edip geleceğe daha yaşanabilir, daha estetik ve daha saygın bir şehir bırakacağız. İnanıyorum, bunu hep birlikte başaracağız.