GENÇ SAĞLIKÇI COVİD-19'A YENİLDİ

Korgan Devlet Hastanesi’nde Veri Giriş Personeli olarak görev yapan evli ve 3 çocuk babası Güney Güven, Tedavi gördüğü Ordu Devlet Hastanesinde Covid-19 hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti.

 

Genç yaşta hayatını kaybeden Güven için Ordu Devlet Hastanesi’nde bir tören düzenlendi. Buradaki törene katılan Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, “Güney kardeşimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm sağlık çalışanlarımıza başsağlığı diliyorum. Allah rahmetiyle muamele eylesin. Bu vesileyle Kovid-19’dan vefat eden tüm sağlık çalışanlarımıza ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. İnşallah başka can kaybımız olmaz.” dedi.

 

Koronavirüs (Covid-19) salgınının önlenmesi için özveriyle çalışıldığını vurgulayan İl Müdürümüz Dr.Mustafa Kasapoğlu, “Sağlık çalışanları olarak üzüntülüyüz, sıkıntılıyız. Ama mücadelemize devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın tedbirlere uyması bu sorunu bir an önce ortadan kaldıracaktır.” diye konuştu.

 

Korgan Devlet Hastanesi Personeli Güney Güven, 14 Ocak Perşembe Günü Korgan'da kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.