FATSA'DA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

NG Kütahya Seramik’in Ordu Fatsa Mağazası görkemli bir ötrenle açıldı. MHP Fatsa İlçe Başkanı İş İnsanı Murat Kaçak’ın sahipliğini yaptığı mağaza Türkiye’de 3. Karadeniz Bölgesi’nin en büyük mağazası olma özelliğini taşıyor.

 

Fatsa Ayazlı Mahallesi Kumru-Korgan Yolu üzerinde yer alan mağazanın içi ise özel olarak tasarlandı. İçerisinde küçük bir kafeteryası da olan mağaza, görselliğiyle adeta sanat galerisini andırıyor. Mağazada, seramik çeşitleri, vitrifiye, bataryalar, banyo mobilyaları ve aksesuar gibi ürünler yer alıyor.

 

NG Kütahya Seramik Ordu fatsa Mağazası’nın açılışına MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Sadir Durmaz, Ordu Valisi Tuncay Sonel, Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Said İnan, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili, Atilla Atamaz, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, Çamaş Belediye Başkanı, Mahmut Ayparçası, İkizce Belediye Başkanı Osman Kargı, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa Ticaret Borsası başkanı Ali Fevzi, MHP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Şekerci, Ordu İl Genel Meclis Eski Başkanı Şanser Şahin,  NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, siyasi parti ve STK temsilcileri ile seçkin davetliler katıldı.