ERÇAL'DAN FLAŞ AÇIKLAMA

Erçal Group Yönetim Kurulu Üyesi Sait Erçal, Zonguldak Alaplı’da yanan fındık fabrikalarının 1 ay içerisinde tekrar faaliyete geçirmek için çalışmalara başladıklarını açıkladı. Erçal, fındık alımlarının ise aksamadan devam edeceğini söyledi.

 

Yangın sırasında fabrikada fındık olmadığını söyleyen Erçal, “Kısmi olarak Alaplı Fındık Fabrikamızda geçirmiş olduğumuz yangının 3 veya 4 haftada tadilatını yapacağız Bizler için Fabrikada fındığın olmaması yaralı ve can kaybının olmaması yüreğimizi ferahlamıştır.” dedi.

 

Kendilerine destek olan herkese teşekkür eden Sait Erçal, “Olay anında ve sonrasında destek olan Başta Alaplı belediye Başkan ve personeline Ereğli Akçakoca Yığılca belediye başkan ve personellinde teşekkürlerimizi arz ediyoruz. İstanbul Fındık ihracatçıları Birliği Başkanı Ali Haydar ve yönetimine, Karadeniz Fındık İhracatçıları Birliği Başkanı Edip Sevinç’e ve yönetimine, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hısarcıklıoğlu’na bizlere yardımcı olan üzüntülerimizi paylaşan Devlet büyüklerimize, Sivil toplum kuruluşlarına Erçal Group adına teşekkür ve şükranlarımızı arz ediyoruz. Fındık depolarımız müsait Fındık alımlarına devam.” dedi.