DEV İSİMDEN KORGANLI SANATÇIYA TAM DESTEK

Geçtiğimiz günlerde Vatan TV de Ayşe Dinçer’in sunduğu Gönüllerin Ayşesi adlı müzik programına katılan Korganlı Türk Halk Müziği sanatçısı Baki Yiğit program sonrası İstanbul gezisi sırasında Seyrantepe’deki iş yerinde Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı İbrahim Tatlıses’i de ziyaret etmeyi unutmadı.

Halk Müziğinin iki ünlü ismi uzun uzun sohbet eden ettiler. İbrahim Tatlıses burada yaptığı açıklamasında “Ordulu genç Türk Halk Müziği sanatçımız Baki Yiğit’i çok başarılı görüyorum. Geleceği çok parlak bir sanatçı kardeşimiz. Ondaki bu heyecan bana gençlik yıllarımı hatırlattı. Onun bu heyecanı karşısında bize de bir görev düşerse Baki kardeşime her zaman destek olacağım.” dedi.

Korganlı Türk Halk Müziği Sanatçısı Baki Yiğit’te İbrahim Tatlıses’le yaptığı görüşmede kendi imkanlarıyla çektiği video kliplerini izletirken yaptığı açıklamada ‘’Her zaman İbrahim Tatlıses abimizi kendime örnek almışımdır. İşlerinin yoğunluğunda bizlere bu değerli zamanını ayırdığı içinde kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.