COVİD-19 ORDU'NUN BİR DEĞERİNİ DAHA ALDI

Covid-19 insanları sevdiklerinden koparmaya devam ediyor. Dünyayı ve ülkemizi tehdit etmeye devam eden Covid-19 denen bu illete son kurban Saadet Partisi Ordu İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah İstikbal oldu.

 

Fatsa’da siyasi kimliğinin yanı sıra, sevilen esnaflarından, yardımseverliği ile gönüllere taht kurmuş, Abdullah İstikbal, 1 Kasım tarihinden buyana Fatsa Devlet Hastanesi’nde Coronavirüs nedeniyle tedavi altındaydı.

 

Durumu ağırlaşan Saadet Partisi Ordu İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah İstikbal, bu gece saatlerinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Çevresinde sevilen sayılan bir kimliğe sahip olan Abdullah İstikbal’in vefatı, Saadet Partisi camiasını yasa boğdu.

 

SON MESAJINDA HELALLİK İSTEDİ

2 Kasım’da hastaneden yaptığı paylaşımda helallik isteyen merhum İstikbal, “Fatsa devlet hastanesi pandemi bölümünde dün geceden buyana yatmaktayız. Rabbimiz bu fakire ve cümle hastalarımıza Şafi ismi şerifi ile şifa versin inşaallah kalbimizin sahibine emanet olunuz efendim. Olurda çıkamazsak haklarınızı helal edebilir miyiz?”