ÇOK SEVİMSİZSİN TRUMP

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yazdığı skandal mektup bir anda gündemin ilk sırasına otururken, Tump’a da tepkiler çığ gibi gelmeye devam ediyor.

 

ABD Başkanı Trump’a en sert cevabı da MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’tan geldi. Tump’ın yazdığı mektup sonrası Trump’ın gidici olduğunu söyleyen Enginyurt, bir cevaben mektup yazdı.

 

Trump’un bildiğin deli olduğunu söyleyen Enginyurt Twitter’den verdiği cevapta, “Trump, Sayın Cumhurbaşkanına mektup yazmış, Dünya bunu konuşuyormuş. Delinin Twitter paylaşımlarından sonra, mektup yazsa ne olur diyenlerdenim. Abi, adam bildiğin deli. Mektuba takılmaya ne hacet. Twitter da saçmalayandan, mektup da edep mi bekliyorsunuz? Trump gidici inşallah.”

 

Trump’a ayrıca birde mektup yazan Enginyurt, “Trump'a mektup. Sevgisiz Trump, Duydum ki Türkiye'yi "yaramaz çocuk" benzetmesiyle PYD ile eş tutmuşsun. Kavgayı ayırdık demişsin. Dünyanın tek yaramaz çocuğu varsa o da sensin. Çekilin aradan el mi yaman, bey mi yaman dünya görsün. Trump, çok sevimsizsin. Seni Kim Yonga havale ettim.” diyerek Kuzey Kore liderini işaret etti.