CHP ADAYINI BUGÜN AÇIKLIYOR

CHP'nin yeni belediye başkan adaylarını belirleyeceği Parti Meclisi (PM) toplantısı öncesinde, aday listesine son şeklinin verileceği kritik Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı başladı.

 

Toplantının ardından Altınordu Belediye Başkan Adayının da kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor. CHP'nin Altınordu Belediye Başkan Adayı bugün yapılan MYK toplantısının ardından kamuoyuna açıklanacak. Kimin aday gösterileceği merak konusu olurken, adaylar arasında Birol Yılmaz bir adım öne çıkıyor. CHP’nin Altınordu Belediye Başkan Adayının Birol Yılmaz olarak açıklanması bekleniyor.

 

BİROL YILMAZ KİMDİR?

1970 doğumlu olan ve İstanbul Teknik Üniversitesinden mezun olduktan sonra şehir plancısı olarak meslek hayatına atılan Birol Yılmaz Belediyeciliğin içerisinden geliyor. 1999 yılında DSP'den Ordu Belediyesi Meclis Üyesi olan ve 2001 yılında DSP Ordu İl Başkanlığı görevinde bulunan Yılmaz, 2002 yılında da partisinden Ordu Milletvekili adayı olmuştu. Birol Yılmaz, Seyit Torun'un Ordu Belediye Başkanlığı döneminde Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştı. Yılmaz evli ve 2 çocuk babası.