BÜYÜKŞEHİRDE ATAMALAR DEVAM EDİYOR

Ünye ve Altınordu'da hayvan barınaklarının içler acısı halinden sonra harekete geçen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, Genel Sekreter Yardımcısı, Daire Başkanı ve Şube Müdürünü görevden almıştı.

 

Dün görevden alınan Selahattin Aydın’ın yerine Bülent Şişman Genel Sekreter Yardımcısı olarak atanmasının ardından bugün bir atama daha gerçekleşti. Mürsel Şahin’in görevden alınmasıyla boşalan Veterinerlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü’ne Uğur Aslan atandı.

 

Büyükşehir Belediyesi kurulmadan önce önce 19 yıl Ordu Belediyesi’nde Çevre Müdürü olarak görev yapan, bunun yanında Zabıta ve OBKT’de de müdürlük yapan ancak geçmiş dönemde Ordu Valiliği bünyesinde geçici görevle görevlendirilen Uğur Aslan, Veterinerlik Hizmetleri Şube Müdürü olarak yeniden Büyükşehir Belediyesi’nde görevlendirilmiş oldu.

 

 

Öte yandan yine yaşanan barınak skandalının ardından Başkan Hilmi Güler tarafından görevden Aydın Demirel’den boşalan Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı görevine ise henüz bir atama gerçekleşmedi. Daire Başkanlığı’na Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Aytekin Başköy vekalet ediyor.

 

                                                                                                    Kaynak: Orducu