BODUR: EFSANE ORDUSPOR İLE BİRLEŞMEYE HAZIRIZ

Ordu’nun 3. Lig’deki temsilcilerinden 52 Orduspor Futbol Kulübü, 2021 - 2022 sezonu için şampiyonluk parolası ile kendi tesislerinde sezonu açtı.

 

Sezon hazırlıkları öncesinde yönetim üyeleri, teknik ekip ve futbolcular bayramlaşma merasimi gerçekleştirdi. Daha sonra başkan Şükrü Bodur takıma bir konuşma gerçekleştirerek sezon öncesinde başarılar diledi.

 

Sezon açılışı öncesinde Kulüp Başkanı Şükrü Bodur ve Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki basın toplantısı düzenledi. 52 Orduspor’un hedefinin 2.lige çıkmak olduğunu söyledi. Bodur, “Taraftar takımlarına destek olursa 52 Orduspor şampiyon olur” dedi.

 

52 Orduspor Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, 3. Lig’e çıkan Orduspor ile efsane Orduspor’un hiçbire alakasının olmadığını söyleyen Başkan Bodur, “Efsane takım, bugün 2. Amatör Kümede başında kayyum atanmış bir başkan tarafından yönetilmektedir. Bugün itibariyle 300 milyon TL’ye yakın borcu bulunmaktadır. Geçen hafta 3. Lig’e çıkan takımla Orduspor’un hiçbir ilişkisi yoktur. Kamuoyu maalesef yanlış bilgilendirilmektedir. İnşallah borçlardan kurtulur. 52 Orduspor olarak efsane Orduspor ile birleşmeye hazırız.” dedi.