BİR KARA HABER DAHA GELDİ

Düzce son yılların yaşanan en büyük sel felaketlerinden birinde Akçakoca ilçesine bağlı Esmahanım Köyü'nde eşi ve çocuğuyla birlikte kaybolan ve cansız bedenine ulaşılmasın ardından dün toprağa verilen Ordulu 42 yaşındaki Fatma Töngel’in ardından bir kara haber daha geldi.

 

Kayıp 6 kişiyi bulmak için çalışmalarına devam eden arama kurtarma ekipleri, Esmahanım köyüne yaklaşık 4 kilometre uzaklıkta Uğurlu köyü Kıran Deresi ve Melen Çayı'nın birleştiği noktada balçık içinde ceset buldu.

 

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde Uğurlu köyü Kıran Deresi ve Melen Çayı'nın birleştiği noktada balçık içinde ekipler tarafından ölü bulunan kişinin Fatma Töngel’in eşi 53 yaşındaki Cengiz Töngel olduğu belirlendi.

 

Öte yandan Esmahanım köyünde kaybolan ve dün cansız bedeni bulunan Fatma Töngel’in eşi 53 yaşındaki Cengiz Töngel’in ardından ve 3 yaşındaki çocukları Kağan Töngel ile birlikte 39 yaşındaki Nilgün Kaplan ile kızları 9 yaşındaki Funda, 7 yaşlarındaki ikiz olan Sanem ve İlayda Sinem’i arama çalışmaları devam ediyor.