BAYAN MEMURU AİLESİYLE BİRLİKTE DARP ETTİ

Ünye İlçe Tarım Müdürlüğünde Ziraat Mühendisi olarak çalışan Mehtap Toptaş, eskiden birlikte çalıştığı Çaybaşı İlçe Tarım Müdürü Ahmet Sarıkoca ve ailesinin saldırısına uğradığını iddia etti.

 

İddiaya göre aynı apartmanda oturduğu eski çalışanı Mehtap Toptaş'ın evini basan Çaybaşı İlçe Tarım Müdürü Ahmet Sarıkoca, Ünye İlçe Tarım Müdürlüğüne geçememesinin sebebi olarak gördüğü Mehtap Toptaş'ı ve ailesini darp etti.

 

Geçtiğimiz Çarşamba günü gerçekleşen olayda, aynı apartmanda yaşadığı eski müdürünün Ünye İlçe Tarım Müdürlüğüne geçemediği için kendisini hedef haline getirdiğini söyleyen Mehtap Toptaş “Kapri pantolon giyiyormuşum, bacaklarımı gösteriyormuşum şeklinde bir sürü dedikodu yaydılar. Apartmana giriş ve çıkışta darp ettiler. 22 adet dosyamız savcılıkta mevcut. Çaybaşı İlçe Tarım Müdürü ‘Biz AK Partiliyiz, bizim sözüm geçer’ diyordu. Önlem almak için ölmemizi mi bekliyorlar” diye sordu.

 

Çaybaşı İlçe Tarım Müdürlüğünde çalıştığı süreçte müdürünün mobbinglerine maruz kaldığını anlatan Toptaş “Bana kahvaltı hazırla, diyor. İşle ilgili tehditlerde bulunuyordu. Mobbing giderek ağırlaştı. Baktım olmayacak Ünye İlçe Tarım Müdürlüğüne geçtim. Ama oradan ayrılırken kin ve nefret güdeceği şekilde ayrılmadım. Ama sevdiğim bir insan da değildi” dedi. Ünye İlçe Tarım Müdürlüğüne geçtikten bir süre sonra müdür boşluğu olduğunu aktaran Toptaş, “Çaybaşı İlçe Tarım Müdürü Ahmet Sarıkoca, Ünye İlçe Tarım Müdürlüğünde yıllarca personellik yapmış, buraya müdür olmak şeklinde saplantısı vardı. Ben geçince oraya müdür olamamasının sebebini bana bağladı” diye konuştu.

 

                                                                                                                         Kaynak: Evrensel