BAŞVURULAR 8 MAYIS'TA BAŞLIYOR

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Ordu’da toplam 200 kişinin "Toplum Yararına Çalışma Programları (TYÇP)" kapsamında istihdam edileceğini açıkladı.

Valilik, arıcılık enstitüsü, müftülükler ve gençlik spor müdürlüklerine istihdam edilmek üzere İŞKUR tarafından 200 kişinin işe alınacağı programın başvuruları 8 - 12 Mayıs 2017 tarihleri arasında yapılacak.

İŞKUR’un Toplum Yararına Çalışma Programları kapsamında bugüne kadar çok sayıda kişinin iş sahibi olduğunu ifade eden Taşcı, İŞKUR'un son yıllarda önemli çalışmalara imza attığını belirterek sözlerine şöyle devam etti:

“İŞKUR, TYÇP kapsamında herhangi bir uzmanlık alanı olmayan, belirli bir eğitim almamış, kendi başlarına iş bulmaları zor olan işsiz grubu bilinçli yönlendirmelerle istihdam edip gelir elde etmelerini sağlayarak önemli bir sosyal sorumluluk üstlenmektedir. Başta Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım olmak üzere Ordu'muzdan desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu'na teşekkür ediyorum. Ordu'ya hayırlı olsun.”