BAHÇELİ'DEN ENGİNYURT'A CEVAP GELDİ

Bahçeli’den Enginyurt’un açıklamalarıyla ilgili açıklama geldi. MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, AK Parti için 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde durumun hiç de iyi görünmediğini gerek anketlerin gerekse sokağın alarm verdiği şeklinde açıklama yapmıştı.

 

İşte Enginyurt’un AK Parti’yle ilgili bu açıklamalarına Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den açıklama yaptı. Bahçeli Twitter’den yaptığı açıklamada,  Enginyurt’un açıklamaları partiyi bağlamayacağını söyledi.

İşte Bahçeli’nin açıklamaları, “Milliyetçi Hareket Partisi politikalarının nasıl teşekkül ettiği, söz ve açıklama sınırının ne şekilde oluşup olgunlaştığı belli ve bilinmektedir. Parti yöneticilerimiz, parti üyelerimiz, milletvekillerimiz ve diğer teşkilat mensuplarımız belirlenmiş politik ilkelere aynen uymakla mükelleftir.

 

Bu kapsamda partimizin siyasi faaliyetlerinin belirlenmesinde, parti politikalarının tezahürüyle birlikte kamuoyuna aktarılmasında Ordu Milletvekilimiz Sayın Cemal Enginyurt’un değerlendirme ve açıklamaları Milliyetçi Hareket Partisi’ni bağlamayacaktır. Aziz milletimize ve siyasi muhataplarımıza saygıyla duyurulur.”