ARAS EGE HEM AĞLADI HEM AĞLATTI

22 Mart’ta Fatsa’nın Dolunay Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve Samsun’da özel bir hastanede tedavi gören 25 yaşında 5 yaşındaki Aras Ege ile kardeşi 2,5 yaşındaki Erdem Yağız isimli 2 erkek çocuk annesi Rümeysa Dirhemsiz, son yolculuğuna uğurlandı.

 

Samsun’dan Fatsa’daki evine getirilen 2 çocuk annesi Rümeysa Dirhemsiz için bu sabah evinde helallik alındı.  Burada alınan helalliğin ardından genç annenin cenazesi Fatsa Orta Büyük Camii’ne getirildi.

 

Rümeysa Dirhemsiz için burada öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Oldukça kalabalık olan cenazede, Rümeysa Dirhemsiz’in büyük üzüntü içinde olan eşi Emre Dirhemsiz, babası Zühtü Kiremitçi başta olmak üzere aile yakınları taziyeleri kabul etti.

 

Cenazede Rümeysa Dirhemsiz’in 5 yaşındaki büyük oğlu Aras Ege, annesinin cenaze töreninde hem ağladı hem de son yolculuğunda annesini yalnız bırakmadı. Kılınan cenaze namazının ardından Rümeysa Dirhemsiz, Göller Mahallesindeki aile kabristanlığına dualar ve gözyaşlarıyla birlikte geride 2 çocuk bırakarak son yolculuğuna uğurlandı.