ALTINORDU'DA ADAY TORUN'UN YARDIMCISI OLDU

CHP Ordu’da iki ilçenin daha adayını açıkladı. Cumhuriyet Halk Partisi'nin bugün yapılan Parti Meclisi (PM) Toplantısı’nda 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde 70 yerin daha belediye başkan adayı belirlendi.

 

Toplantının ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun PM’nin ardından düzenlediği basın toplantısında Ordu’dan Altınordu ve İkizce Belediye Başkan Adaylarını da açıkladı.

 

CHP’nin Altınordu Belediye Başkan Adayının Birol Yılmaz oldu. Birol Yılmaz, Seyit Torun'un Ordu Belediye Başkanlığı döneminde Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştı. Ayrıca CHP’nin İkizce Belediye Başkan Adayı da Mustafa Kaynar oldu.

 

11 İLÇEDE ADAYINI AÇIKLADI

Daha önce CHP Fatsa’da Ahmet Canbaz’ı, Akkuş’ta Bayram Görür’ü, Aybastı’da Özdilek Aydoğan’ı, Gölköy’de Cengiz Sarıyer’i Mesudiye’de Yavuz Ekşi, Çamaş’ta Ahmet Kesik, Perşembe’de Ata Alkan’ı Gülyalı’da Ulaş Tepe, Kumru’da Osman Cayak’ı Belediye Başkan adayı olarak açıklamıştı.

 

Bugün açıklanan iki ilçeyle birlikte Ordu’daki 11 ilçenin belediye başkan adayını açıklayan CHP, büyükşehir belediyesiyle birlikte 9 belediye başkan adayını önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.