ALTINORDU BELEDİYESİ CUMHUR'UNU EVLENDİRDİ

Altınordu Belediyesi Basın Birimi çalışanı Cumhur Akbulut, bu akşam düzenlenen düğünle hayatını Elçin Çeküç ile birleştirirken, genç çiftin ilk fotoğrafını Belediye Başkanı Aşkın Tören çekti.

 

Altınordu Belediyesi Basın Birimi çalışanı Cumhur Akbulut, Gökküşağı Düğün Salonu’nda düzenlenen düğünle hayatını lçin Çekiç ile birleştirdi. Düğüne çok sayıda davetliyle birlikte Altınordu Belediyesi tam kadro katıldı.

 

Çiftin nikahını ise Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören kıydı. Kıyılan nikah sonrası genç çiftin ilk fotoğrafını da kendisi çeken Başkan Tören, yaptığı açıklamada Cumhur ve Elçin Akbulut çiftine mutluluklar diledi.

 

Başkan Tören, “Bu mutluluk haberi de Altınordu Belediyesi ailemizden Çok değerli çalışma arkadaşım, Basın birimimizden Cumhur Akbulut ve Elçin Çeküç, gerçekleştirdiğimiz nikah akdi ile hayatlarını birleştirdiler. Kıymetli ailelerini tebrik ediyor, Cumhuru'muza ve Elçin kızımıza iki cihan saadeti diliyorum. Bugüne kadar hep o bizim fotoğraflarımızı çekti bu mutlu gününde de ben onları çektim.”