AK PARTİ ORDU İL BAŞKANLIĞI'NDA DEVİR TESLİM YAPILDI

AK Parti Ordu İl Başkanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle il başkanlığı görevine atanan Samet Özdemir, düzenlenen törenle koltuğu Selman Altaş’tan devraldı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, belediye başkanları, partililer, il ve ilçe teşkilat mensupları ile çok sayıda davetlinin katıldığı törende birlik ve dayanışma vurgusu ön plandaydı.

Görevini devreden eski il başkanı Selman Altaş, törende yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve AK Parti teşkilatına teşekkür ederek, görev süresi boyunca birlikte çalıştığı tüm partililere minnettarlığını ifade etti. Altaş, “Bu dava bir hizmet davasıdır. Bayrağı devrediyoruz ama mücadelemiz aynı kararlılıkla sürecek.” dedi.

Görevi devralan Samet Özdemir’de yaptığı açıklamada, “Davamıza hizmet etmeyi kendine görev edinmiş yol arkadaşlarımızın coşkusuyla dolan salonda, kalbi orada olan binlerce dava arkadaşımızla birlikte bu kutlu yolda emin adımlarla ilerleyeceğimize olan inancım tamdır.”

ERDOĞAN’A VE GÜLER’E TEŞEKKÜR ETTİ

Açıklamasına devam eden Özdemir, “Bu duygu ve düşüncelerle, milletimize hizmet yolunda bizlere daima rehberlik eden, liderliğiyle Türkiye’yi her alanda güçlü bir geleceğe taşıyan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Tecrübelerinden istifade etme fırsatı bulduğum Genel Başkan Yardımcımız Sayın Fatma Betül Sayan Kaya’ya, kıymetli destekleri için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve görevi devreden Selman Altaş Başkanımıza bugüne kadar ortaya koyduğu gayretli çalışmalar için teşekkür ediyorum. Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan tüm yol arkadaşlarıma da içten şükranlarımı sunuyorum.”