'AK PARTİ'DE ADAM KARALAMAK YOKTUR'

AK Parti İlçe Başkanları Toplantısı İl Başkanı Halit Tomakin başkanlığında yapıldı. Toplantıda konuşan Tomakin, 7-30 Kasım’da delege seçimleri, 1 0cak – 27 Nisan 2020 tarihleri arasında ilçe kongrelerinin, 1 Haziran-27 Eylül 2020 tarihleri arasında da il kongrelerinin tamamlanacağını söyledi.

 

Başkan Tomakin, “AK Parti kongrelerinde adam tutmak, kulis yapmak, tuttuğu adamı öne çıkarmak için muhtemel adayları karalamak, ayıplamak yoktur. Tatlı bir yarışla inşallah 7. olağan kongrelerimizi bayram havasında tamamlayacağız. Biz sürekli yeniden doğarak kendimizi tazelersek milletimizin desteğini hiçbir zaman kaybetmeyiz.” dedi.

 

Ordu’da ve Türkiye’de AK Parti’nin bundan önceki kongrelerinde olduğu gibi 7. Olağan kongreleri de bir yenilenme, yeniden bir diriliş olacağını söyleyen Tomakin, “Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Yunus'un 'Her dem yeniden doğarız, bizden kim usanası' ifadesinde olduğu gibi, biz sürekli yeniden doğarak kendimizi tazelersek milletimizin desteğini hiçbir zaman kaybetmeyiz. Bunu böyle bilesiniz. Dediği gibi, milletimizle beraber çıktığımız bu yolda yine milletimizle beraber yürüyerek yeniden doğacak 2023 de Yeniden büyük Türkiye’yi kuracağız.” dedi.