HAMARAT ADAY ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI

31 Mart 2019’da yapılacak Yerel Seçimler için aday adayları ortaya çıkmaya başladı. En çok merak edilecek yarış olacak olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ilk resmi adaylık açıklaması geldi.

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Ordu eski Milletvekili Mustafa Hamarat, İstanbul’da yaşayan Ordulularla bir araya geldiği toplantıda Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Aday adayı olduğunu resmen açıkladı.

Adaylık durumunun genel merkez teşkilat bilgisi dahilinde olduğunu ve ilk günkü şevk ile hareket ettiğini söyleyen Hamarat, “Ordu sadece Ordu’dan ibaret değil. Ordu dışındaki Ordulularla Ordu’yu bir bütün olarak kabul ediyor. O nedenle aday adayı olduğumu ilk defa burada açıklıyorum. Müslüman gibi isteyeceğiz, Müslüman gibi yöneteceğiz. Göreve hazırız. Verilirse taşırız. Verilmezse küsmeyiz. Bir Müslüman talip olacağız. Nasıl icraat yapması gerekiyorsa öyle yapacağız.  Niye bunu söylüyorum. Çünkü bir makam hangi yolla gelirseniz o makamı da öyle yönetirsiniz. Eğer çok dolambaçlı yollardan gelirseniz orada düzgün icraat yapamazsınız” dedi.