16 YAŞINDAKİ FATMA BEYZA 10 GÜNDÜR KAYIP

Kayıp kızını arıyor. Saadet Partisi Ordu İl Başkan Yardımcısı İsmail Tok’un 16 yaşındaki kızı Fatma Beyza Tok’tan yaklaşık 10 gündür haber alınamıyor. Baba İsmail Tok, görenlerin yardımını bekliyor.

Yaklaşık 10 gün önce güvenlik kamerasında görünen genç kızın akıbetinden endişe eden acılı baba, yardım bekliyor. Acılı Baba, kızının 10 gün önce evden kaybolduğunu söyleyerek, “Zor bir imtihandan geçiyorum. Biliyorum, Allah sabredenlerle beraberdir ve kimseye taşıyamayacağı yükü yüklemez. Bu vesile ile yükümü hafifletecek her habere ve dua'ya çok ihtiyacım var. Can pârem, kızımdan 10 gündür haber alamıyoruz.”

Ordu’dan Samsun’a gittiğini söyleyen Baba Tok, En son 22 Eylül Cumartesi saat 24.00 sularında Samsun Öğretmenevi'nde görüldü. Şu an üzerinde paylaştığım videoda ki kıyafetler bulunmakta. Dua ve yardımlarınıza talibim. Allah razı olsun..

Endişeli bir şekilde kızından haber bekleyen Saadet Partisi Ordu İl Başkan Yardımcısı İsmail Tok, görenlerin 0536 333 35 55 numaralı telefondan kendisine haber vermelerini bekliyor.