AK PARTİ'DE SIRA MÜLAKATLARA GELDİ

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde Milletvekili Aday Adayları’nın müracaatlarının alındığı AK Parti’de milletvekili aday adaylarıyla mülakatlar devam ediyor.

2 Mayıs’ta aday adaylık müracaatları sona ererken, AK Parti’de Ordu’da 67 kişi aday adaylık müracaatında bulunmuştu. 5 Mayıs Cumartesi günü parti teşkilatında yapılan temayülün ardından sıra mülakatlara geldi.

Hafta başında AK Parti Genel Merkezi’nde başlayan mülakatlarda bugün sıra Ordu’ya geldi. Genel merkezde kurulan komisyon karşısına çıkan mevcut milletvekilleri Oktay Çanak, Metin Gündoğdu ve Ergün Taşcı dışındaki aday adayları, kendilerini, neden aday olmak istediklerini ve hedeflerini anlatıyorlar.

AK Parti Genel Merkezi’ndeki mülakatların ardından yapılacak değerlendirmelerle birlikte mevcut aday adayları arasından seçilecek 6 milletvekili adayı, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da onaylamasının ardından listelerin verileceği son tarih olan 21 Mayıs’ta Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edilecek.