RAPOR CUMHURBAŞKANI'NA SUNULACAK

AK Parti’nin 81 ilde düzenlediği “Şehirlerin Ekonomik Beklentileri” Forumu, 5 Nisan Perşembe günü Genel Başkan Yardımcısı, Ekonomi İşleri Başkanı Cevdet Yılmaz başkanlığında Ordu’da yapılacak.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamada Genel Merkez Ekonomi İşler Başkanlığının 81 ilde düzenlediği “Şehirlerin Ekonomik Beklentileri” Forumu’nun (ŞEB) 5 Nisan Perşembe günü Genel Başkan Yardımcısı Ekonomi İşler Başkanı Cevdet Yılmaz’ın başkanlığında, Başkan Yardımcıları, Prof.Dr.Erdal Tanas Karagöl, Doç.Dr. Seval Mutlu Çamoğlu ve Mücahit Fındıklı’nın moderatörlüğünde Ordu’ya yapılacağı bildirildi.

ELDE EDİLEN NİHAİ RAPORLAR CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKAN’A SUNULACAK

İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Formunun şehrin iş çevreleri ve sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşeceği, bugüne kadar yapılan illerde önemli sonuçlar elde edildiğini, forumda oluşturulacak olan nihai raporların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'a iletileceğini, son aşamada ise her ille ilgili bakanlıklara ve karar alma mekanizmalarına sorunların çözümü için talimatların verileceği bilgisi verildi.