ŞEHİT BABASINI SIRTINDA TAŞIDI

Gölköy İlçe Sağlık Müdürlüğü 1 nolu Acil Sağlık personeli Çetin Ataş, Kozören Mahallesinde ikamet eden şehit babası Mehmet Mert’i yoğun kar yağışı yolların kapalı olması nedeniyle sağlık aracına kadar sırtında taşıyarak Gölköy Devlet Hastanesi’ne getirilmesini sağladı.

Şehit babasını sırtında taşıyan 112 Acil Sağlık Personeli Çetin Ataş, o anları sosyal medya hesabından paylaşıp, “Hastamız bu cennet vatanımız için şehit düşmüş evladımızın babası bizim bu babaya canımız feda olsun.” notunu düştü.

Sağlık personelinin bu tavrı büyük takdir roplarken, Gölköy Kaymakamı Tuncay Kaldırım’da, “Mehmet amcayı sırtında ambulansa kadar taşıyarak hastaneye naklini sağlayan sağlık personelimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza en kalbi duygularımla teşekkür ederim.” sağlık personeli Çetin Ataş’ı kutladı.

Öte yandan hastanede tedavisi yapılan ve taburcu edilen şehit babası Mehmet Mert’i ziyaret eden Kaymakam Kaldırım, “Mehmet amcamızın sağlık durumu çok şükür iyi. Gerekli ilaç tedavisini aldıktan sonra Mehmet amcayı taburcu ederek sağlık ekibimizle evine gönderdik.” dedi.