KAYINPEDERİNİ ZİYARETE GELDİ

Eşi Ordu Perşembeli olan Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ bu sabah Ordu’ya geldi. Eşiyle birlikte sabah Ankara’dan Anadolu Jet’e ait tarifeli uçakla Ordu Giresun Havalimanı’na gelen Başbakan Yardımcısı Akdağ’ı Vali Seddar Yavuz, Milletvekili Oktay Çanak, AK Parti İl Başkanı Uğur Çelenk, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çoruh, Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Evli ve vatandaşlar karşıladı.

İlk olarak Ordu Valiliği’ni ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Akdağ, Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı’yla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Afrin Zeytin Dalı Harekatı, Türklerin kendi hukukunu, haklarını, kendi insanının güvenliğini sağlamak hususunda hiçbir zaman tereddüde düşmeyeceğini dosta da düşmana da herkese göstermiştir. Bu kararlılıkla Afrin'de harekat devam edecek”

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ Valilik ziyaretinin ardından AK Parti İl Teşkilatı ile İl Afet ve Afet İl Müdürlüğünü ziyaret edecek. Akdağ daha sonra kayınpederinin bulunduğu Perşembe Çınar Mahallesi’ne gidecek ve Pazar akşamına kadar burada kalacak. Akdağ ve eşi Pazar günü akşamı tarifeli uçakla Ankara’ya geri dönecek.