İNCE'DEN TORUN'A SERT SÖZLER

Hafta sonu yapılan Olağan Kurultay’da Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı aday olan ve seçimi kaybeden CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Habertürk Tv’de katıldığı “Türkiye’nin Nabzı” adlı programda yaptığı konuşmada CHP Genel Yardımcısı Seyit Torun’u hedef aldı.

İnce açıklamasında, “Genel Başkanın Yardımcısı partiden maaş alıyor ve kurultay delegesi. İşte bunlar oy kullanacak, bunlar yönetecek. Orda bir anlamda belediye başkanlarının amiri olacak. Belediyeye gelecek düğme ilikleyecek. Partiyi mutlu bir azınlık ele geçirdi. Çankaya’yı, Bakırköy’ü, Sarıyer’i bunları aldı mı keyifleri iyi.”

Seyit Torun’u sert sözlerle eleştiren İnce, “Yani Ordu’da ne oluyor hiç kimsenin umurunda değil. Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Seyit Torun, belediye başkanlarına talimat veriyor ama Ordu’da sıfır belediye var. Kendi de belediye başkan adayıydı. Türkiye’de en başarısız olduğumuz il Ordu. Ordu’da sıfır, Şanlıurfa’da sıfır, Erzurum’da sıfır, Kastamonu’da sıfırsın bitmişsin. Buraları kimsenin düşündüğü yok. CHP’deki mutlu azınlık bundan razı. Buna kabuller” diye konuştu.