VALİLİK UYARDI: DOLANDIRILMAYIN!

Dolandırıcılar, Vali Seddar Yavuz’un adını kullanmaya devam ediyor. Ordu Valisi Seddar Yavuz’un adını kullanarak vatandaşlardan para toplayan bir şebekenin olduğu duyuran Ordu Valiliği bu şebekeye karşı halkı uyarı.

Valiliğe intikal eden şifahi şikayetlere göre; bazı şahısların, Vali Seddar Yavuz’un adını kullanmak suretiyle maddi yardım talebinde bulundukları öğrenildiğini duyuran Valilik, “Valiliğimiz veya Valimiz Sayın Seddar Yavuz tarafından herhangi bir gerekçeyle, hiçbir esnaf veya işadamından yardım ya da bağış talebinde bulunulmamıştır. Valimiz Sayı Seddar Yavuz’un adını kullanmak suretiyle esnaf veya işadamlarımızdan yardım talebinde bulunan kişilere asla itibar edilmemelidir.” 

Bu durumlarla karşılaşanların valiliğ” veya güvenlik güçlerine haber vermesini isteyen Valilik açıklamasında, “Tereddüt yaşanması halinde ise, Valiliğimiz Özel Kalem Müdürlüğünün 223 52 52 numaralı telefonundan durum teyidi yapılmasını, bu teyidi yapmadan da asla herhangi bir hesaba para yatırmamaları veya ödeme yapmamaları, gerekirse durumu güvenlik birimlerine bildirmeleri, dolandırıcılık olayı ile karşı karşıya kalmamaları açısından önem arz etmektedir. Kamuoyunun dikkatine ve bilgisine saygıyla duyurulur.”