İL BAŞKANLIĞI'NA ADAYLIKLARINI AÇIKLADILAR

AK Parti’de il teşkilatlarında kongre süreçleri devam ediyor. Avukat Hasan Aksu ve AK Parti Gençlik Kolları Kurucu İl Başkanı Fatih Tanrıverdi, bu akşam bir otelde düzenledikleri ortak basın toplantısında AK Parti Ordu İl Başkanlığına aday olduklarını açıkladılar.

Dava arkadaşlarıyla birlikte bu zor süreçte ateşten gömleği giymeye hazır olduklarını belirten Hasan Aksu, “Ülke olarak tehlikeli bir süreçten geçmekteyiz. Cumhurbaşkanımızın dirayetli duruşu sayesinde tüm şer odaklarına rağmen ayakta kaldık. Yeni Türkiye’nin inşasında, 2019 ve 2023 hedeflerini yakalamak için seferberlik ruhu ile çalışmamız lazım. Talip olduğumuz görevin zorluğunun farkındayız. Partimizi ve Genel Başkanımızı en iyi şekilde Ordu’da temsil etmek istiyoruz.  Değerli kardeşim Fatih Tanrıverdi ile Ak Parti Ordu İl Başkanlığına aday olduğumuzu kamuoyunun yüce takdirine sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Kurucu Gençlik Kolları Başkanı olan Fatih Tanrıverdi ise adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Çok duyguluyum, bugün bu salonda çok uzaklardan gelen Mesudiye’den, Akkuş’tan, Kabadüz’den tüm ilçelerimizden gelen ve bu kutlu yolculuğa sahip çıkan dava dostlarıma teşekkür ediyorum. Bu davada İl Başkanı Hasan Aksu ya da Fatih Tanrıverdi olmayabilir. Biz AK Partiliyiz. AK Partiliydik, AK Partili olarak kalacağız.  Bu davayı 2023, 2053, 2071 hedeflerine yılmadan, usanmadan dinamik bir şekilde birlik ve beraberlik içinde taşımayı amaçlıyoruz” diye konuştu. Tanrıverdi salondakilere davayı taşımaya var mısınız?” diye konuştu.