HEDİYELERİ BİSİKLET VE TABLET OLDU

Korgan Kaymakamlığı tarafından okulların yarıyıl tatiline girmeleri dolaysı ile öğrencilere Merkez ilkokul ve Ortaokulu Öğrencilerinin ortak kullanacakları yeni yapılan yemekhanede bir kahvaltı programı düzenlendi.

Düzenlenen kahvaltıya Korgan ilçe Kaymakamı Faruk Doğru, Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murtaza Alan, Cumhuriyet Savcıları Alperen Bolat ve Yunus Emre Yılmaz, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve ilçe merkezinde okuyan yaklaşık 140 öğrenci katıldı.

Kahvaltı sonrası kahvaltıya katılan öğrencilere çeşitli hediye ve karneleri verildi. Program daha sonra Korgan Sağlık Meslek Lisesinde bir sınıfı ziyaret eden protokol üyelerinin karne dağıtım programı ile devam ederken. Öğretmenler Odasında Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Hüseyin İmancı'dan okul hakkında ve projeler hakkında bir brifing alan ilçe Kaymakamı Faruk Doğru ve protokol üyeleri, hiç devamsızlık yapmayan ve sabahları okula geç kalmayan Hüseyin Küçük isimli öğrenciye bisiklet, okul birincisi Sümeyye Çamurlu adlı öğrenci ve başarılı diğer öğrencilere tablet hediye ettiler. Program protokolün de katıldığı İstiklal Marşı okunmasından sonra öğrenciler, çalan zil sesi ile tatile başlamış oldular.