İKİ İSİM TAMAM ÜÇÜNCÜ SIRADA

TFF 3. Lig, 2. 2. Grup’ta mücadele eden ve ilk yarıyı 3. sırada kapatan Yeni Orduspor, hedefi olan 2. Lig için devre arasında kadrosuna takviye yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda transfer çalışmalarına devam eden Ordu temsilcisi, Konyaspor’dan İbrahim Alan ile Sakaryaspor’dan Fatih Özçelik’i transfer etti.

Konyaspor'dan transfer edilen İbrahim Alan, forvet oyuncusu. 2015/2016 sezonunda Niğde Belediyespor'da 3. Ligde çıktığı 34 maçta 22 gol atarak takımını şampiyon yaptı ve 2. Lig ekibi Silivrispor’da kiralık oynuyordu.

Bir başka önemli transfer olan Sakaryapor’dan Fatih Özçelik ise sol açık oyuncusu. 3 takımla şampiyonluk yaşadı. Bir çok takımın peşinde koştuğu Fatih Özçelik ile 1,5 yıllık anlaşma sağladık.

Transfer çalışmalarının devam ettiği açıklanan Yeni Orduspor’da bir önemli transferin daha bitme aşamasında olduğu ve her an bu ismin kulübün sosyal medya sayfasından açıklanacağı belirtiliyor.

Öte yandan Yeni Orduspor’da üç futbolcuyla da yollar ayrıldı. Yönetim Kemal Çingirt, Fahri Eren Poyraz ve Emre Açıkgöz’den kendilerine  kulüp bulmasını istedi.