NAMIK ALTAŞ HAK'KA UĞURLANDI

Ordu'nun tanınmış işadamlarından olan ve dün gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Altaş Şiretler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Altaş Tv Yönetim Kurulu Başkanı Namık Altaş bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Hayırsever kimliğiyle tanınan 62 yaşındaki Namık Altaş, geçtiğimiz Cumartesi günü beyin kanaması geçirmiş ve Samsun’da özel bir hastanede geçirdiği ameliyat sonrasında yoğun bakımda tedavisine devam ediliyordu.

Ani vefatıyla ailesini ve sevenlerini yasa boğan Namık Altaş’ın cenazesi dün gece Altınordu ilçesindeki evine getirildikten sonra bu sabah ilk olarak evinde helallik alındıktan sonra yapımında büyük emeği bulunan Ulu Camii’ne getirildi.

Burada ailesi ve yakınları taziyeleri kabul ederlerken, cenazeye Vali Seddar Yavuz, AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, diğer protokol mensupları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ulu Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından birer konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, gözyaşlarını zor tutarlarken konuşmakta güçlük çektiler.

Merhum Namık Altaş’ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından kendi kurduğu okula götürülerek öğrencilerden helallik alındıktan sonra Karacömer Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında dualar ve gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.