ÖDÜLÜ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VERDİ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca düzenlenen, "Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"na katıldı.

Burada "Yerel Yönetimler Proje Yarışması"nda sosyal projeler ve kent ekonomisine katkı kategorilerinde dereceye giren belediye başkanlarına ödüllerini takdim eden Erdoğan, ödül alan başkanları da tebrik etti.

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen "Yerel Yönetimler Proje Yarışması"nın, AK Partili belediyelerce hayata geçirilen özgür ve orijinal çalışmaların tüm Türkiye'ye tanıtılması açısından önemine değinen Erdoğan, ülkede artık 2019'da dördüncü dönemine girecek ve esasında 1994'e kadar götürülebilen çok daha köklü bir geçmişi olan bir "AK Parti Belediyeciliği" modelinin ortaya çıktığını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ödül verdiği belediyeler arasında Gölköy Belediyesi de var. Bin kişiye istihdam sağlayan tekstil fabrikası projesiyle özel ödül alan Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert, ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı.

Konu hakkında konuşan Başkan Mert, “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın takdimleriyle, Yerel Yönetimlerin Kent Ekonomisine Katkısı Proje Yarışmasında "1000 Kişilik Tekstil Fabrikası" projemiz ile Özel Ödülün sahibi olduk.” dedi.