'POLİS ZORUYLA ÇIKARILDIK'

Orduspor Kulübü’nün tesislerden tahliyesine başlandı. Ordu Valiliği’nin Ordu’ya yapılacak yeni stat gerekçesiyle Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesisleri’nden çıkması için verdiği süre bugün saat 14.00’da dolmasının ardından tahliye çalışmaları başladı.

Valiliğin tahliye yazısının ardından kendilerine gösterilen DSİ’deki alana geçeceğini açıklayan Orduspor Kulübü, Valilik, Gençlik Spor ve İl Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesiyle yaptıkları görüşmelerde verilen vaatler ile ilgili bir protokol imzalanmaması gerekçesiyle tekrar dava açtıklarını açıklamıştı.

Ancak Valilik tarafından verilen sürenin dolmasının ardından tesislere gelen yetkililer, Orduspor Kulübünün malzemelerini tahliye etmeye başladı.

Orduspor’dan tahliyeye sert tepki. Sosyal medya sayfasından açıklama yapan Orduspor Kulübü, “Tüm mücadelemize itirazlarımıza rağmen mahkemenin yürütme durdurma kararına rağmen polis zoruyla tesislerimizden dışarı çıkarıldık. Kulübümüze kalacak herhangi bir yer gösterilmeden dışarı atıldık. 50. yıllık takımın formaları ortada kaldı.” denildi.