ORDU ŞEHİT HAKİMİNE AĞLIYOR

Tunceli’nin Pülümür İlçesi’nde Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait Sikorsky S-70 Blackhawk tipi polis helikopterin düşmesi sonrasında helikopterde bulunan 7 polis, 1 astsubay, 3 mürettebat ile birlikte şehit düşen Ordulu Hakim Onur Alan’ın baba evine ateş düştü.

Tunceli'de polis helikopterinin düşmesi sonucu şehit olan 29 yaşındaki Ordulu Hakim Onur Alan’ın ailesinin tek oğlu olduğu ve daha 4 ay önce mesleğine başladığı ve bekar olduğu öğrenildi. Onur Alan’ın 29 Kasım 2016 tarihinde Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın da katıldığı törende çekilen kurayla Tunceli’nin Ovacık ilçesine atandığı kaydedildi.

Öte yandan Altınordu İlçesi'ne bağlı Karapınar Mahallesi'nde yaşayan ailesine acı haber ulaştı. Evine Türk bayrağı asılan aile gözyaşına boğuldu. Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Hakim Onur Alan'ın baba ocağına başsağlığı ziyaretinde bulundular.

Öte yandan Onur Alan'ın dedesi Mehmet Baştürk, torunu ile en son 20 gün önce Ordu’ya geldiğinde görüştüğünü dile getirerek, acısının çok büyük olduğunu söyledi. Baba Emekli Öğretmen Mahmut ve Emekli Anastezi Ordu Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinden Emekli olan Anestezi Teknisyeni anne Fatma Alan, şehit oğullarının cenazesini karşılamak üzere uçakla Ankara'ya gittiler.

Şehit haberiyle Ordu’yu yasa boğan 29 yaşındaki Hakim Onur Alan’ın Çarşamba günü Altınordu’da yapılacak cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlanması bekleniyor.