'EVET İÇİN KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ'

Milliyetçi Hareket Partisi, 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı sisteminin de içinde yer aldığı anayasa değişikliğinin oylanacağı referandum için Ordu’da 19 Şubat Pazar günü TESKK Otel’de düzenleyeceği programla kampanyasına start verecek.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, dik duruşlarından taviz vermediklerini belirterek, “Bizler de MHP olarak 19 ilçe teşkilatımızla birlikte ilimizi karış karış gezecek, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacak ve savunduğumuz ilkeler doğrultusunda referandum için hemşehrilerimizin desteğini almaya çalışacağız. Bize gönlü kırılan arkadaşlarımız olabilir, MHP'ye farklı konularda tavır almış arkadaşlarımız olabilir. Ama ülkenin bütünlüğü, Türk milletinin refahı ve ülkedeki bölünmeyi engellemek için hep beraber halkımıza gidelim, halkımızı kucaklayalım.”

Devlet Bahçeli ‘hayır’ dese referandumda evet diyecekler olduğunu savunan Başkan Yılmaz, “MHP'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli'dir. Kongremiz 2018'in Mart'ındadır. O güne kadar biz genel başkanımızın emrindeyiz. Bugün Devlet Bey çıkıp 'Ben hayırcı'yım' desin, inanın onlar evet'ci olur. 1 Kasım'dan sonra MHP ve genel başkanını dışarıdan kuşatmaya çalışan insanlara biz bu partiyi teslim etmeyeceğiz."dedi.