TUTUKSUZ YARGILANACAK

Başkanın kızı tahliye oldu. İzmir merkezli düzenlenen FETÖ/PYD soruşturması kapsamında tutuklanan Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık’ın doktor kızı Bahar Yanık, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İzmir’de özel bir sağlık kuruluşunda çalışan Bahar Yanık bir ay önce gözaltına alınarak tutuklanmıştı. Avukatın yaptığı itiraz üzerine Yanık, tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. Yanık’a ayrıca yurt dışı yasağı konuldu.

Konu hakkında açıklama yapan Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık, “Yaşadığımız bu zorlu ve meşakkatli süreçte inancımızı ve adalete olan güvenimizi asla yitirmedik. Allah var gam yok dedik, kenetlendik ve hayırlısıyla biricik kızım Bahar’ıma kavuştuk. Bu süreçte asılsız haberler yaparak iftira atan, fitne peşinde koşan ve durumdan vazife çıkarmak isteyenleri yüce Mevla’ya havale ediyorum. Herkes muhakkak hak ettiğini bulacaktır. Ailecek yaşadığımız sıkıntılı süreçte gerek arayarak gerek mesaj yoluyla ve ziyaretleriyle bizleri yalnız bırakmayan gerçek dostlara selam olsun. Allah’ın izniyle yuvamıza “Bahar” geldi.” dedi