ERDOĞAN'DAN NE SÖZÜ ALDI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı’yı külliyede kabul etti. Milletvekili Taşçı, görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Orduluların dilek ve isteklerini ilettiğini, ayrıca sorunların çözümü içinde destek istediğini söyledi.

Ordu için planlanan ve programa alınan projelerle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bilgi verdiğini, ayrıca Ordulu vatandaşların dilek ve isteklerini de ilettiğini vurgulayan Milletvekili Taşçı, yaptığı yazılı açıklamada şunlara yer verdi:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın Ordulu hemşerilerimize selamını getirdik. Ordu ilimiz ve çalışmalarımız ile ilgili kendisini bilgilendirdik. Ordulu hemşerilerimizin içi rahat olsun. Ordu ve ihtiyaçlarını biliyoruz. Sorunların çözüme kavuşması noktasında da Sayın Cumhurbaşkanımızdan sözünü aldık. Ordu için planlanan, yatırıma alınan tüm yatırımların takipçisiyiz. Somut adımların atılması için de gerekli makam ve merciler ile temas halindeyiz. Ordunun daha yaşanılabilir daha modern bir kent olması için tüm çaba ve gayretlerimizle, teşkilatlarımız ile birlikte emin adımlar atmaya devam edeceğiz” dedi.”