KAYBETTİKLERİ 17 CANI HİÇ UNUTMADILAR

Altınordu ilçesine bağlı Yukarı Tepe Mahallesi'nde, 1969 yılında bir kamyonun devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 17 kişi için her yıl mevlit okutulma geleneği sürüyor. Mevlit programına mahalle sakinlerinin yanı sına Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve yardımcısı Aydın Şaşmaz katıldı.

Altınordu Belediye Başkanı Tekintaş, "1969 yılında feci bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımız için mahalle sakinleri tarafından 45 yıldır geleneksel hale getirilen ve kazada hayatlarını kaybedenler başta olmak üzere bütün vefat edenlerin ruhları için düzenlenen mevlit programını devam ettiren Yukarı tepe Mahallemiz’i bu örnek davranışlarından dolayı kutluyorum" dedi.

Mahalle sakinlerinin acılarına ortak olduklarını ifade eden Başkan Engin Tekintaş, "Acı bir trafik kazası sonrasında aynı mahalleden 17 vatandaşımızın hayatını kaybetmenin acısını daha ilk günkü gibi hissediyoruz. Aradan geçen zaman içinde mahalle sakinlerinin acıyı ilk günkü gibi hatırlamaları ve yaşanılan bu elim hadiseyi unutmamaları önemlidir. Bu trafik kazasında hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum” şeklinde konuştu.