OKTAY ÇANAK HEDEFİNİ AÇIKLADI

7 Haziran seçimlerinde AK Parti’den Ordu Milletvekili seçilen Oktay Çanak, ilçelere ziyaretlerde bulunarak parti teşkilatlarına ve vatandaşlara gösterdikleri ilgi ve verdikleri destek için teşekkür etti.

Teşkilat ziyaretlerinde bir konuşma yapan AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan ve kuruluşunun 15. ayında tek başına iktidar olan AK Parti’nin 13 yıldır Türkiye’de adeta devrim niteliğinde reformlar yaptığını belirtti.

7 Haziran seçimlerinde ortaya çıkan sonuca saygılı olduklarını belirten Oktay Çanak, “AK Parti her şartta bu ülkeye hizmetini sürdürecektir. 7 Haziran seçim sonuçlarında, milletin verdiği karara her zaman saygılıyız. TBMM çatısı altında Ordu milletvekili olarak Ordu’ya ve Türkiye’ye bir parlamenter olarak hizmet edeceğim. Tek hedefimiz bu şehre, Ordu’ya, Türkiye’ye en iyi şekilde hizmet etmek. Ordu’da halen çalışmaları süren yatırımların sonuna kadar tekipcisi olacak, bu hizmetlerin kazandırılması için elimizi taşın altına sokacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.