BİR ORDULU İŞÇİ DAHA FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

Ordulu işçi Antalya’da hayatını kaybetti. 2014 yılında Ordu’da ve Ordu dışında meydana gelen iş kazalarında 15 Ordulu işçinin yaşamını yitirmesinin ardından 2015 yılında da iş kazalarından ölümler devam ediyor.

Antalya'nın Gündoğmuş İlçesi'nde polis merkezi inşaatındaki beton pompa aracının devrilmesi sonucu 30 yaşındaki Ordu’nun Altınordu İlçesi’ne bağlı Çavuşlar Mahallesi nüfusuna kayıtlı Turgay Şarman yaşamını yitirdi.

Olay öğle saatlerinde Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. İlçe merkezindeki polis merkezi inşaatı için beton mikserinden aldığı betonu inşaata aktaran pompa aracı, yumuşak zemine sabitlenmesi sonucu devrildi.

Pompa aracının altında kalan Ordulu inşaat işçisi Turgay Şarman yaşamını yitirdi. Polis olay yerinde inceleme yaparken 3 kişi gözaltına alındı. Turgay Şarman'ın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

30 yaşında ve üç çocuk babası olan Turgay Şarman’ın cenazesi Antalya’da yapılacak olan otopsinin ardından Ordu’ya getirilerek Altınordu İlçesi Çavuşlar Mahallesi’nde toprağa verilecek.