'YİĞİT ADAMI RAHMETLE ANIYORUZ'

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının üzerinden tam 6 yıl geçti. 25 Mart 2009’da hala sebebi tam olarak bilinmeyen helikopter kazasında şehit olan Yazıcıoğlu’nun vefatı halkın gönlündeki derin acı yarattı.

AK Parti İl Başkanı Av. Uğur Çelenk de Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun şehadetinin 6. Yılı münasebetiyle bir taziye mesajı yayınladı.

Çelenk mesajında, “onun tarihe mal olmuş, özü ve sözü bir olan değerli Genel Başkanın “Bir Saniyesine bile hakim olamadığımız, hükmedemediğimiz bir hayat için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur. Düz yaşayacağız, düz duracağız, düz yürüyeceğiz. Dik Duracağız, doğru gideceğiz” diyen ve kendisine bu ilkeleri prensip edinen Türk siyasi hayatında yeri doldurulamayacak değerli bir siyaset adamı olan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı değerli dava adamı merhum şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun Hak’ka yürüyüşünün 6. Yıl dönümünde rahmetle anıyoruz. Unutmadık ruhu, şad olsun. kendisi zor bir ölüm ile Rabbine kavuşmuş. Ancak, ölümlerin en güzeli olan şehadet ve şehitlik makamında bir ölüm kendisine nasip olmuştur.” dedi.