AK PARTİ ESENLER'İ ORDULU'YA EMANET ETTİ

AK Parti Esenler’i Ordulu’ya emanet etti. AK Parti’de kongre süreci Ordu’nun yanında pek çok ilde ve ilçede devam ediyor. İlçe kongresinin yapıldığı yerlerden biri de İstanbul’un Esenler İlçesi oldu.

Esenler'de bulunan Hakkı Başar Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti Esenler 5. Olağan Kongresi’ne, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu katıldı.

Kongrede aslen Ordu’nun Kumru İlçesi’nden olan Avukat Gökhan Taran’ın oluşturduğu tek liste olurken, yapılan seçimde Gökhan Tara, AK Parti Esenler İlçe Başkanı seçildi.

Ordulu Gökhan Taran’ın başkanı seçildiği kongreye Ulubey Belediyesi Başkanı Isa Türkcan AK Parti Ulubey İlçe Başkanı Mustafa Poyraz, Kumru Belediye Başkanı Günan Murat Hatipoğlu, AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Abdullah Yılmaz başta olmak üzere çok sayıda Ordulu da katılarak Gökhan Taran’a destek oldular.